Välkommen !

För att byta adress så att kår, nation och Uppsala universitet får rätt information, gå in på Ladok/Studentportalen. Om du inte har ett UpUnet-S-konto går det bra att göra det via din institution eller via Studerandebyrån på Uppsala universitet. Är du inte student vid Uppsala universitet kan du kontakta din kår eller nation för att byta adress.

Du kan också logga in på Studentkortets hemsida och ändra utdelningsadress för att vara säker på att det skickas rätt. Har du endast blivit medlem i kår skickas det hem till dig även din första termin.

Här kan du se ditt nuvarande saldo. Ligger du på minus är det bra om du betalar så snart som möjligt så att du får ditt kort. Ligger du däremot på plus kan du hämta ut överskottet på din nation eller kår. Du kan också betala ditt medlemskap på din nation/kår under deras expeditionstider.

 

Nu ligger avgifterna också för VT22 uppe. Om du bara vill betala för HT21, kontakta din nation eller kår så får du hjälp. Notera att det kan ta en stund innan ditt saldo uppdateras efter att du har betalat. 

 

Obs! Om du är ny student, kom ihåg att auktorisera dig genom att besöka eller kontakta din nation för att få ditt ordinarie kort.